beni-ouarain-inspiratie

Niets is leuker dan verschuiven en decoreren. In het interieur van @aarnsrianne zorgt dit voor een spannende combinatie van verschillende stijlen, namelijk Boho, Scandinavisch en Bothanical.

Gebruik natuurlijke materialen

Een mix van natuurlijke materialen zorgt voor een fijne en warme sfeer in huis. Wol, katoen, riet, hout en staal vind je dan ook op verschillende plekken terug in mijn interieur. Door deze materialen te combineren met meerdere soorten planten creëer je binnen een buitengevoel. Nice to know: planten zuiveren de lucht in huis en zorgen voor extra zuurstof. Een ander belangrijk element in de woonkamer is de beton-muur. Een wand die naast een stoere touch ook echt warmte geeft aan ons interieur.

Handgemaakt en dus uniek

Naast mooie producten en fijne merkjes vind je steeds meer handgemaakte items in ons huis. Ik maak vaak dingen zelf en stem die af op het geheel. Zo maakte ik onlangs een palmboompotje, een handmade poster van restjes verf en maakte ik van bohotakken een echte eyecatcher. Ook werk ik graag met ijzerdraad. Best creatief dus al zeg ik zelf!

Wol met karakter

Een prachtig wollen Beni Ouarain tapijt stond ook al heel lang op mijn wishlist voor in onze woonkamer. Inmiddels heeft het een prominente plek in onze woonkamer! Het tapijt is heerlijk zacht, ideaal voor de wintermaanden en past precies bij onze interieurstijl. Doordat deze vloerkleden helemaal met de hand gemaakt worden, zijn beide kanten van het tapijt prachtig. Draai je tapijt maar eens om. Het is absoluut de moeite waard. De onderkant is namelijk net zo mooi als de bovenkant. Bij ons in huis ligt het tapijt in de zomerperiode omgedraaid. Zo hebben we in zomer koele en in de winter heerlijk warme voetjes.

Thuis bij Rianne Aarns: een mix van natuurlijke materialen