boujaad-kussens-3

De lente is begonnen. Dat betekent vrolijk gekleurde tulpen, bomen vol bloesem en natuurlijk de eerste zonnestralen. Een heerlijk gevoel. Om dit fijne en blije gevoel vast te houden, stellen wij je graag voor aan onze handgemaakte Boujaad kussens. Dé perfecte interieuritems om kleur mee aan te brengen in je huis. Vieren maar die lente! 

Kleurinspiratie

Kleur is een essentieel onderdeel van jouw interieur. Iedere kleur, warm of koud, licht of donker, hard of zacht, kan de uitstraling en sfeer van je interieur compleet beïnvloeden. Zo zorgen lichte en koele kleuren voor een ruimtelijk gevoel en creër je met donkere, warme kleuren een intieme sfeer.

boujaad-kussens

Door te werken met accessoires die jouw kleurenpalet ondersteunen, maak je van alle losse elementen in je interieur een mooi geheel. Ben je gek op kleur, dan zijn Boujaad kussens een absolute must-have. De betoverende kleuren laten je instant wegdromen naar het altijd zonnige Marokko.

Daar, onder de warme zon en diep verscholen in het Atlasgebergte, wordt met veel liefde gewerkt aan deze prachtige, traditionele Boujaad kussens. De van nature intensieve kleuren, zoals blauw, rood, oranje, geel en paars, worden verkregen uit planten en bessen. Allemaal te vinden in de natuurlijke leefomgeving van de wevers. Hierdoor is geen kussen hetzelfde en ben je altijd verzekerd van een uniek item.

Stijl je Boujaad kussens

Door te experimenteren met kussens in verschillende materialen en kleuren creër je ieder seizoen in een handomdraai een totaal andere sfeer. Niet alleen heel handig, maar ook de perfecte manier om meer kleur in je woon- en/of slaapkamer aan te brengen. Zo kies je in de herfst bijvoorbeeld voor kussens met oranjetinten en in de winter voor kussens van 100% wol. Tijdens het voorjaar en de zomermaanden bieden Boujaad kussens in lichte kleuren uitkomst. Eenvoudig te combineren met een mooie bos veldbloemen of pampas pluimen. 

boujaad-kussens

Wil je graag een keer écht uit je comfortzone stappen? Mix dan verschillende kleuren, materialen en printjes met elkaar.

Boujaad kussens: zo breng je kleur aan in huis